woensdag 27 februari 2013

Verdwijnt Peter Jan Rens achter de tralies?

Wordt de laatste rol van Peter Jan Rens die van gevangene? Zeker is dat de Amsterdamse politie graag een goed gesprek wil hebben met Peter Jan nu het aangiftes regent van list en bedrog waarbij steeds weer de naam van Rens opduikt.

Langzaam maar zeker lijkt het doek definitief te vallen voor Peter Jan Rens. De Amsterdamse politie is een onderzoek gestart naar de handel en wandel van de voormalig meneer Kaktus, die de afgelopen jaren nog slechts het nieuws haalde met schandaalverhalen.

Ex werknemers hebben een meldpunt opgericht zijn oplichtingspraktijken aan de kaak te stellen en zelfs zijn partner Joke, die veertig jaar achter hem bleef staan, heeft zich nu tegen hem gekeerd. Reden voor Rens om haar na 40 jaar middels een sms-je te dumpen en verder te gaan met de nog maar 19-jarige Virginia.

Financieel lijkt Rens nu ook het eind van zijn Latijn. Hij leurt namelijk met het liefdesverhaal van hem en zijn 44-jaar jongere geliefde. Voor 2500 bood Rens weekblad Prive aan alles te willen openbaren over zijn opmerkelijk liefdesavontuur dat zich afspeelt op de Canarische eilanden....

Bron: Zijonline.nl d.d. 27-02-2013

1 opmerking:

  1. Wat heeft hij in Thailand echt uitgespookt?
    Ergens op het Internet citeerd PJ Rens dat hij veel vrouwen geholpen heeft bij de bevalling?? Veel vrouwen!? Zover bekend heeft hij maar een dochter! Hoezo verteld PJ Rens dat hij menig kinderen op de wereld geholpen heeft, en dat hij bij zijn huidige vriendin van 21, die nu zwanger is, hun kind, gaat meneer de vroedman spelen! Wat heeft hij daar in Thailand uitgespookt? Filmproductie bedrijf?
    Hij woont nu in een soort of van een vakantie woning in vinkeloord in Vinkel. Betaald De huur niet.
    Deze Efebofiel moet zeker door de politie doorgelicht worden!!
    Hij bedonderd huiseigenaren.
    Dit gaat rond op dat vakantiepark!

    BeantwoordenVerwijderen