dinsdag 6 augustus 2013

Jaloerse man verkoopt baby van vriendin online voor 100 dollar

Paul Marquez uit New York vond dat hij niet genoeg aandacht van zijn vriendin kreeg. Om haar terug te pakken, plaatste hij een advertentie op Craigslist, een Amerikaanse variant van Marktplaats, waar hij het twee maanden oude dochtertje van zijn vriendin te koop aanbood voor 100 dollar (zo'n 75 euro).

"Hey, ik heb een twee maanden oude baby...ze houdt ervan om te spelen en plezier te maken, maar er is een probleem, de dokter zegt dat ze astma heeft en als ze een bepaalde kant op rolt, kan ze stoppen met ademen, ze werkt op mijn zenuwen en ik wil dat niet, alsjeblieft mail me," liet zijn advertentie onder de categorie 'Baby and Kids' lezen.

100 dollar
De jongeman zou het meisje voor 100 dollar hebben aangeboden en ook een foto's hebben geplaatst, dat laat autoriteiten weten aan New York Post. De babyverkoper zou verklaard hebben dat zijn vriendin te weinig aandacht aan hem gaf en te veel zou werken. Hij plaatste zijn telefoonnummer onder de advertentie en toen iemand reageerde, gaf hij die persoon het telefoonnummer van de moeder van het meisje. Die kreeg een telefoontje of haar kind inderdaad te koop was.

Gearresteerd
Twee kopers op Craigslist meldden de opmerkelijke advertentie bij de politie, die al snel kon achterhalen dat Marquez de oproep had geplaatst. Hij werd gearresteerd en moet 1.000 dollar borg betalen als hij zaak in vrijheid af wil wachten.

Bron: New York Post d.d. 06-08-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten