donderdag 15 augustus 2013

Zwarte Antilliaan Nadyen Antonio Ilina opgepakt

De 30-jarige schutter Nadyen Antonio Ilina die werd gezocht voor de moord op Vernon P. in Spijkenisse, heeft zich donderdagavond 3 oktober 2013 zelf gemeld bij de politie. Deze Antilliaan zou op 3 augustus op de Noordakker in Spijkenisse de dodelijke schoten hebben gelost.

De schutter en het slachtoffer waren zes jaar geleden betrokken bij een schietpartij in café El Hombre in Spijkenisse. Beiden werden voor hun aandeel veroordeeld. Vernon P was in augustus net weer op vrije voeten.

Wraakactie
De politie gaat er vanuit dat de dood van P. te maken heeft met de schietpartij in El Hombre en een wraakactie was. Na de dood van Vernon P. zocht de politie ook in de regio naar Nadyen I. De politie deed invallen in woningen in Rozenburg en Vlaardingen. Die leverden niets op. De derde verdachte van de schietpartij is in hoger beroep veroordeeld. Zijn zaak liep vertraging op doordat de Hoge Raad de zaak terugverwees.

De verdachte zou het 40-jarige slachtoffer hebben doodgeschoten op een parkeerplaats aan de Noordakker in Spijkenisse. De toegesnelde hulpverleners konden hem niet meer redden. Al snel wist de politie wie de vermoedelijke dader was, maar maar gelukkig zit die klootzak nu dus vast.1 opmerking:

  1. De 30-jarige schutter die werd gezocht voor de moord op Vernon P. in Spijkenisse heeft zich donderdagavond 3 oktober 2013 zelf gemeld bij de politie. De man, Nadyen I., zou op 3 augustus op de Noordakker in Spijkenisse de dodelijke schoten hebben gelost.

    BeantwoordenVerwijderen