dinsdag 19 november 2013

Politie maakt einde aan ontvoering meisje

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een einde gemaakt aan de ontvoering van een 5-jarig meisje. Daarbij werd de 38-jarige vader van het meisje, inwoner van Oude Pekela, aangehouden.
Ezinge binnengedrongen. Daar was ook het meisje. De bewoners werden bedreigd en mishandeld. Het kind werd ontvoerd. De bewoners waarschuwden direct de politie.

De Pekelder zat bij familie in zijn woonplaats. Het arrestatieteam deed in deze woning een inval en trof daar ook het 5-jarig meisje aan. Ze was in goede gezondheid en is overgedragen aan haar familie. De andere man die betrokken is bij de ontvoering was dinsdagochtend vroeg, nog op vrije voeten. De politie doet nader onderzoek naar de achtergrond van de ontvoering.

Volgens de politie is er in de woning in Ezinge sprake geweest van zeer ernstige bedreigingen en was daarom de inzet van een arrestatieteam gerechtvaardigd. Of de gearresteerde man in het bezit was van een wapen wilde de politie niet bevestigen. De man zit vast op verdenking van ontvoering, mishandeling en bedreiging. De politie is nog op zoek naar de tweede man.

Bron: Dagblad van het Noorden d.d. 19-11-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten