dinsdag 19 november 2013

Vrouw slaapt een jaar naast het lijk van haar echtgenoot


Een 69-jarige vrouw heeft een jaar lang naast het lichaam van haar overleden echtgenoot geslapen. De Belgische weduwe kon zijn dood niet aan en deed alsof er niets aan de hand was.

Dat schrijft La Dernière Heure. De vrouw huurde een appartement in het Belgische Anderlecht. Buren wist ze op afstand te houden met het smoesje dat haar man een tijdje weg was vanwege een medische behandeling. De stank die van het rottende lichaam afkwam verklaarde ze door naar de prullenbak te wijzen.
Het levenloze lichaam van haar echtgenoot werd ontdekt toen de weduwe uit haar woning werd gezet omdat ze al een jaar geen huur had betaald. Naast de lugubere ontdekking in de slaapkamer, stootte de politie ook op het kadaver van de hond des huizes die lang geleden in de keuken het loodje had gelegd.

Een woordvoerder laat weten dat er een onderzoek is gestart, maar de vrouw niet is opgepakt. Op het lichaam zal autopsie uitgevoerd worden. Vermoedelijk is er geen sprake van een misdrijf en is de man op natuurlijke wijze overleden.

Bron: De Telegraaf d.d. 19-11-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen