donderdag 3 april 2014

Marokkaans tuig verstoort uitvaartenAls de PVV de grootste partij wordt,grenzen gelijk sluiten, politie en soldaten er neer zetten en elke Marokkaan die zich niet heeft gedragen met familie er uit zetten of als ze eenmaal bijvoorbeeld op vakantie zijn naar dat kutland van hun en ze komen terug niet meer binnen laten ook al hebben ze Nederlands paspoort. Let maar op, de PVV gaat dat doen en dan komen er veel huizen vrij allemaal voor ons nederlanders. Ook die familie want dat is dezelfde DNA, oprotten uit ons Nedederland.
En dan zijn het verdomme nog van rotkinderen van een jaar of 13-15 jaar van een basisschool die dit soort dingen doen. Logisch dat ze dan bedreigd worden. En dan wil de school aangifte gaan doen? Laten ze maar eens aangifte gaan doen tegen die rot Marokkanen die dit soort dingen flikken bij begravenissen. Direct dat TUIG oppakken en terugsturen naar Marokko. Hoe moeilijk kan dat nou zijn. Of gooi ze boven zee tussen de haaien. Ben je voorgoed van dat TUIG af. Kost het ons Nederlanders ook geen geld en uitkeringen meer. En laat de goedwillende marokkanen die hier een goede baan hebben en geen rotzooi trappen en wel geïntegreerd zijn, maar in Nederland blijven. Die weten zich tenminste wel aan te passen. Maar helaas is dat maar een klein gedeelte.

1 opmerking:

  1. Totaal niet goed dat deze groep een uitvaart verstoord, dat kan echt niet. Toch ben ik het niet helemaal met je eens dat het maar een 'klein gedeelte' is. Het grote gedeelte is goed, het kleine gedeelte is helaas fout. Wie doet er nou zoiets als een uitvaart verstoren..

    BeantwoordenVerwijderen