zondag 1 oktober 2017

VERMIST: Anne Faber (25) uit Utrecht

De 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is sinds vrijdagavond spoorloos verdwenen. Het laatste teken van leven is een selfie in de regen die ze via WhatsApp naar haar vriend verstuurde. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar vernomen.

Haar vriend, Nathan Fidder, schrijft op Facebook dat Anne vrijdag was begonnen aan een urenlange fietstocht. Waarheen is onbekend. Om kwart over zes 's avonds stuurde ze vrijdag vanaf Hollandsche Rading nog een bericht, en de selfie stuurde ze wat later mogelijk vanuit Baarn.Alle scenario's open
"Ze zou weer bij mij thuis terug komen, daar wijst alles op", schrijft Fidder. "M'n appjes heeft ze sinds 19.45 uur niet meer gelezen. Vooralsnog is er geen enkel spoor. Politie heeft een zoekactie gestart en een vermissingsbericht verspreid, familie en vrienden zoeken ook. Ze gaan uit van het ergste."

De politie heeft nog geen idee waar Anne is of wat er met haar gebeurd kan zijn. "We hopen dat het goed gaat aflopen, we proberen in ieder geval alles op alles te zetten", laat een woordvoerder weten. "We hebben geen enkele aanwijzingen voor problemen. Alle scenario's, van ongeval tot misdrijf, staan open. Het is zeer zorgelijk."

Uiterlijk
Anne heeft op haar kin een moedervlekje. In haar ene oor draagt ze twee oorbellen, een goudkleurig knopje en een ringvormige oorbel. In haar rechteroor draagt ze hetzelfde ringetje. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een donkergroene driekwart regenjas met capuchon.

Bron: RTL Nieuws d.d. 01-10-2017

2 opmerkingen:

  1. In het Blookerpark in Huis ter Heide is een rugzak gevonden die lijkt op de vermiste Anne Faber (25). Eerder vandaag maakte de politie bekend dat de jas die dinsdag in de berm in de buurt van de Amersfoortseweg werd gevonden, van haar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De politie heeft de verdachte in de zaak rond Anne Faber gevonden dankzij een dna-spoor op haar jas, meldt De Telegraaf.

    BeantwoordenVerwijderen