maandag 12 maart 2018

Verdien geld op de Automatische Piloot. Gegarandeerde uitbetaling. Uitgebreid getest!

U zult het vast wel hebben gemerkt. Het geld op uw bankrekening levert momenteel niets meer op. Je krijgt nog geen procent rente over je tegoed en velen zullen iets met dat geld gaan doen zoals investeren in vastgoed of beleggen. Maar dat kan ook grote risico's met zich meebrengen.

Al surfend op het internet kwam ik een website tegen die je maar liefst 8% rente geeft over je totale tegoed. De site heet Social Profimatic. En eerst was ik natuurlijk heel erg terughoudend en dacht "dat zal wel weer scam of oplichting zijn" (net als velen van u nu zullen denken). Maar toch de proef op de som genomen, want als je het niet probeert dan weet je het ook niet.

Kijk onder het hoofdstuk "How it works" op hun site voor een uitgebreide beschrijving hoe dit systeem precies werkt en hoe zij die 8% kunnen betalen.

Dus ik heb mij aangemeld op die website en een eerste storting gedaan. Het minimale bedrag is slechts $ 10.00 dus dat valt reuze mee en dat geld heeft iedereen wel. Baat het niet dan schaadt het niet. Ieder uur krijg je 0,33% (dat is 8% per dag) uitgekeerd. Je kunt het geld opnemen als je minimaal $ 5.00 hebt bereikt. In het begin duurt dat een paar dagen, maar als je hogere bedragen stort (bijv. $ 100.00) dan heb je je investering binnen een paar dagen er al weer uit en kun je na 1 dag je geld al opnemen.

Het enigste kleine nadeel is dat je een crypto-account moet hebben. Want je moet betalen in cryptomunten zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash of Dogecoin. Maar zo'n bitcoinwallet kun je heel gemakkelijk aanmaken en openen bij Bitmymoney.com. Dit is een Nederlandse site waarin alles heel duidelijk en simpel wordt uitgelegd. Een andere site waar je een bitcoinadres kunt aanmaken is bij Blockchain.info. Ook is het mogelijk om gewoon op hun eigen site een wallet-adres te openen. Als je al een bitcoinwallet hebt dan kun je je direct aanmelden bij Socialprofimatic.com.

Ik ben nu ruim 14 dagen bezig en heb al ruim $ 517.00 verdiend. Ik ben met een klein bedrag begonnen en heb nu ruim $ 1,465.00 op mijn account staan. Hiermee verdien ik ruim $ 117.00 per dag! (is gemiddeld zo'n € 93,00) zonder ook maar iets te hoeven doen! Ik dit verhaal natuurlijk niet zomaar. Want voor iedereen die zich via mijn link inschrijft en een ook daadwerkelijk een storting doet, verdien ik 10% van zijn of haar storting. Dus hoe meer affiliates u uitnodigt die ook een storting doen, hoe meer geld u ook kunt verdienen.

Indien u nu nog niet overtuigd bent, wil ik u verwijzen naar het forum Beermoneyforum.com voor de betalingsbewijzen dat men ook daadwerkelijk uitbetaalt.

Probeer het ook. Schrijf je je vandaag nog in en begin met achterover leunen en het geld komt binnen. Kijk ook naar de Live Payouts op hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten