maandag 16 april 2018

Eerste sekspoppenbordeel open

Het eerste sekspoppenbordeel is een feit. In het Belgische Meise zijn de deuren open gegaan van het 'sex doll house'.

Klanten betalen vijftig euro voor een half uur, tachtig voor een uur en voor honderdtwintig euro ligt de siliconenpop naar keuze anderhalf uur voor je klaar.

De eigenaar spreekt in Het Nieuwsblad van "een unieke erotische service met één van onze acht prachtige, levensechte siliconen dames".

Het bordeel, dat precies tussen Antwerpen en Brussel in de buurt van de snelweg ligt, heeft sinds de opening afgelopen week vijf klanten gehad, dus het is nog een beetje een dooie boel.

Fabrice Jacobs bouwde zijn eigen woonkamer om tot ruimte om zijn klanten te ontvangen. In een aangrenzende kamer kan de geïnteresseerde los op Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lolita.

De klant kan naar eigen voorkeur hoofd, lichaam, kledij en kapsel van de poppen aanpassen. Zelfs een geslachtswijziging is (met behulp van een 14 centimeter lang hulpstuk) mogelijk.

De regionale krant Derniere Heure nam een kijkje. De verslaggever van dienst constateert dat de dames koud en stijf aanvoelen en weinig gewillig lijken. Het duurt volgens de eigenaar dank ook even voordat zijn twintig kilo zware ’madammen’ opgewarmd zijn.

De voormalig groothandelaar in schoonmaakproducten in Brussel was eerst van plan na de verkoop van zijn zaak te gaan rentenieren in Spanje. Maar nu ziet hij gouden kansen.

Jacobs wil snel uitbreiden: er moet een mannelijke pop komen en zijn 'werkneemsters' moeten gaan kreunen en praten.

De Belg benadrukt dat de poppen 'na elk gebruik' grondig worden gereinigd. De dames gaan in een bad in de garage naast het huis.

Condooms zijn niet verplicht.

Bron: Derniere Heure d.d. 14-04-2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten